sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Pyhäinpäiväviikonloppu

Onkin mennyt oikeastaan oleillessa ja hyvä joskus niinkin.
 Mökille oli kaikilla halu lähteä, mutta perjantaina emme vielä viitsineet lähteä, koska neiti 11 v kotiutui vasta 00.30. Ei ollut hunningolla ei....vaan iltakirjastossa. Kunta järjesti viidesluokkalaisille iltakirjaston, tarjolla oli kauhutarinoita sekä niitten kirjoittamista, kauhuiltapalaa ja kaikkea muuta hauskaa, aloittivat klo 18 ja lopettivat puoleltaöin. Hauskaa oli ollut ja onneksi minun ei tarvinnut hoitaa hakupuolta, koska en ole mikään illanvirkku.

Lauantaiaamuna sitten kamat ja muksut kasaan ja mökille mars. Siellä ei mitään erityistä, syömistä, laiskottelua ja saunomista. Iskän haudalla olisi pitänyt käydä, mutta päätin, että menen vasta viikon päästä kun on isänpäiväkin. Ekaa kertaa menen isänpäivänä  "isän luokse" hautausmaalle.
Lauantaina sain myös pitkästä aikaa kutsun kynttiläkutsuille ja sielläkin muutama kynttilä tuli ostettua, nyt onkin ihana poltella kynttilöitä pimenevissä illoissa. Itse rakastan kynttilöitä. Tänään myös viriteltiin hiukan ulos valoja ja sisällekin, ei nyt ihan vielä ole joulunaika, mutta jouluvalojen ja kynttilöiden aika todellakin.

Yksi tytär ei mökillä yöpynyt, vaan oli kutsuttu pyjamabileisiin kaverilleen ja sinne vein illalla. Hauskaa oli ollut kun isänsä hänet tänään sieltä haki. Kivoja juttuja ja kiva kun joku jaksaa järjestää.....meilläkin moisia vingutaan, mutta kun tätä populaa on täällä muutoinkin, niin yökyläilijöitä en juuri suosi, päiväsaikaan kaverit ovat kyllä tervetulleita.

Sunnuntai-illan ohjelmassa olisi vielä kunnanjohtajan tapaaminen tuossa seuraintalolla ja kyläkokous. Kyläpäällikön pesti alkaa tulla päätökseen, kivaa on ollut, mutta aikansa kutakin ja nyt on aika siirtää kapula seuraavalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti