keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Kotiutumista

Hyvin ovat vanhemmat koirat ottaneet pikkuisen uuden tulokkaan porukkaansa, itseasiassa niin hyvin, ettei niitä juurikaan kiinnosta. Haistelevat toista mennen tullen, mutta siinä se. Se niitä vanhempia kyllä kiinnostaa, että miksi tuolle uudelle tulokkaalle tarjoillaan jatkuvasti ruokaa ja heille ei....
Pentu on tosi terhakka tapaus ja leikkisä, mutta vielä ainakin äärettömän huono syömään ja se jos mikä saa minut stressaamaan.

Lapset olivat eilen seuraamassa tartu mikkiin nauhoitusta ja voi sitä intoa, kun tulivat, itsekin oli jo melkein kateellinen, kun olisi ollut niin kivaa olla mukana. Ja nimmareita oli kaikilla niin Hintsaselta kuin mm. Vicki Rostilta ja Freemanilta. Ja nyt sitten odotellaan, että näkyykö telkkarissa ja kuinka paljon. Kaksi vanhempaa oli lähetyksessä joka näkyy heti vuoden vaihteen jälkeen ja kolmonen oli ohjelmassa joka näkyy juuri ennen joulua.

Joulukuvastoja on tipahdellut postin mukana ja ne on tietysti luettu jo ihan hiirenkorville ja yks merkkaa rasteille yksi ympyröillä, kuka milläkin. Mutta jos niitä rupee setvimään, niin tarvii olla mijönääri, jotta voi ostaa ne kaikki tai miettiä missä on kenties isoin rasti tai vastaavaa....Eli toiveissa piisaa. Ja myönnettävähän se on, että jopa minulla joskus joulunaikaan mopo karkaa tai ainakin meinaa karata käsistä.

Ai niin ja sain muuten terveen paperit....verenpaine on silti korkea ja ainoa häikkä mikälabrakokeissa oli niin hemoglobiini on liian korkea, mutta se on ollut aina, eikä ole mikään vika.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti