keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Aurinko armas kuivas satehen.

Ihanan näköinen aamu, aurinko paistaa, mutta aika kylmä on. Pienemmät koululaiset pukivat toppatakkeja, isommat eivät, mutta eiväthän nuo yläkoululaiset ulkoilekaan - valitettavasti.

Olin taas eilen työhaastattelussa, niin kivassa ja mielenkiintoisessa paikassa, niin haluaisin sinne töihin. Keikkatöihin siis, en vielä ole vallan lähtemässä töihin, vaikka tuonne voisin mennä ihan vallankin. Oli niin hieno paikka ja ihania ihmisiä - ainahan saa toivoa.

Eilen oli taas aika ahkera päivä, laiska töitään luettelee, mutta....
Aamusta odotin perhetyöntekijöitä, ja heidän tultua lähdin sinne työhaastatteluun. Poissaollessani he olivat istuttaneet lasten kanssa rairuohot, imuroineet ja ulkoilleet. Harrastuskuskaukset jäivät eilisillata väliin, kun soittajat olivat sairaana. Mutta pyöritin eilisen aikana tiskikonetta kolme kertaa, pyykkikone pesi kolme koneellista. tein ison määrän ruokaa, joka oli enemmistön mielestä pahaa....ja sitten leipasin pullataikinan ja leivoin kolme pellillistä pullaa. Isäntä kävi piipahtamassa töitten jälkeen kotona ja lähti soittelemaan ukkokavereittensa kanssa. Kannoin sitten ulkosaunaan puita ja lämmitin saunan, että kotiutuessaan isäntä pääsi lämpimään saunaan. Hoidin myös kaikkien muksujen iltatouhut. Onneksi muksut sentään hoitivat elukat. Juuri ja juuri ehdin Duudsoneiksi peiton alle telkun ääreen. Mutta oli taas olo kuin olisi yksinhuoltaja...

Meillä sairastetaan taas, tai no meillähän on sairastettu jatkuvasti. Kolmonen on ollut eniten sairaana ja hän on nytkin, viikon oli terveenä. Ja kamala stressi asiasta, kun perjantaiksi hänen on oltava terveenä -ehdottomasti. nelonenkin oli sairaana, mutta pääsi jo tänään kouluun. Jotain positiivista tästä pitäisi etsiä, niin se on se, että flunssat kestän, mutta mahatautia en ja siltä on vältytty - vielä, mutta eiköhän se ole vain ajan kysymys, koska iskee.

Ja niitä kirjaimia. E niinkuin energia, välillä sitä on, välillä se on ihan loppu, auringosta saan ihan selvästi energiaa. Toinen hyvä mikä tulee heti mieleen tuosta kirjaimesta on eteinen, E niinkuin eteinen. Meidän eteinen on nyt parempi kuin hetki sitten, mutta vieläkin ihan kamala. Saispa kokonaan uuden, laattalattialla ja kurasyöpöllä, mutta ei se niin vaan onnistu vanhassa talossa.

F....hmmm.....tulee vaan mieleen Faarao  :)  Olen käynyt kaksi kertaa Egyptissä, molemmista kerroisa on jo yli 20 vuotta. Tykkäsin kyllä kovasti. Maa on varmasti erilainen kuin silloin. Hyviä, lämpimiä muistoja niiltä reissuilta, molemmat mummutkin olivat vielä silloin matkustuskunnossa.

G....vaikea tämäkin...poikani on 8 G luokalla  :)  eipä muuta itseä lähellä olevaa tulee mieleen tuosta kirjaimesta.

Ensi sunnuntaina virvotaan. Eilen hakivat urakalla oksia, enää tarvitsisi ostaa koristelutarvikkeet ja koristella...


1 kommentti:

  1. huh huh oot sinä kyllä mahottoman ahkera:) energiaa on kyll enempi ku mulla ;)
    Meillä muuten yläkoulun oppilaat ei välituntisin saa olla sisällä,ulkoilua siis tulee väkisin...

    VastaaPoista