tiistai 22. huhtikuuta 2014

Ihana aurinko

Eilen oli ihan shortsikeli ja taidetaan tänäänkin melko samaan päästä. Ihana aurinko. Ihana kevät ja kesä. Herään eloon.

Pääsiäisenä oltiin mökillä osan aikaa, osa porukkaa pidempään ja osa porukka lyhyemmän aikaa. Kuopus ei millään viihdy mökillä, pelkkää itkua ja kitinää ja unetonta yötä....huoh.

Eilen olikin sitten kotihommia ja oltiin koko päivä ulkona....pyykkäystä, grillausta, haravointia, kesärenkaiden vaihtoa yms. Ja illalla likaisia lapsia  :) Kyllä kaikille uni maistui illalla.
Suuri ilo oli, että isommatkin innostuivat menemään pihapelejä pienemmän väen kanssa: pistettä, prönttöä, kymmenen tikkua laudalla.

Ja vähän muutamia lasten ottamia kuvatuksia pääsiäispyhiltä.

Pian 1 vuotias kullanmuru  <3, poika siis, koira on jo pian 4 vuotias  :)

Pullantuoksua ja ihan selkeä sokerirosmo.....

Ja mihinkäs kirjaimiin sitä jäätiinkään ennen pääsiäistä??
Vuorossa olisi Q, R ja S. Mutta eihän Q-kirjainta lasketa eihän?! Ei mikään ala sillä kirjaimella....
R....Rairuoho, kaikilla oli tosi hienot rairuohot ja ensimmäiset alkaa jo kuihtua. Ruoho yleensäkin, saisi jo alkaa vihertämään, kovin niukanlaisesta vihertää. Kylvin pariin kohtaan ihan uutta ruohoa.

S, olisipa joskus Siistiä....huoh, ikuisuuskysymys. Sima pitäisi laittaa käymään, ja tarkoitus onkin, huomenna. Yritän muistaa ostaa tänään aineet.

Nyt hakemaan nelosta tiedekerhosta ja jälki-istunnosta, juu, luitte aivan oikein, mutta onneksi jälki-istunto ei ole mistään typeryyksistä, vaan viidestä unohduksesta. Ei toki hyvä juttu sekään, mutta lievempi kuin pahanteko  :)


2 kommenttia:

  1. Voi mikä ihana söpöliini tuossa ensimmäisessä kuvassa,kerrassaan hurmaava hymy :)

    VastaaPoista