torstai 3. huhtikuuta 2014

Jatkumoa....

Tänään on vuorossa C ja D. Ei mikään helppo nakki.
No C kirjaimesta tulee mieleen celsius ja siitä päästäänkin lämpömittariin. Tänään oli pakkasta aamulla vain -1. Taisi olla koko viikon lämpimin aamu. Kyl,ä tuuli siellä tosin käy.
Meillä käydään esikoisen kanssa joka aamu sama keskustelu. Minä laitan valot ja sanon huomenta, poika vastaa huomenta ja samaan hengenvetoon, että paljon lämmintä.

D....Draama, Desi.....draamaa on aika usein. Ja desin mitta on nykyään aika usein nuorison käytössä. Ovat aika kovia leipomaan. Pääasiassa suklaamuffinseja tarjolla.

Esikoisen astma on taas pahana, enkä ymmärrä miksi, lääkitys piti  olla kohdillaan. No onneksi on lääkäri heti tänään. Yleensä poika hoitaa lääkärireissunsa itse, mutta nyt menen mukaan, jotta tulee kaikki asiat sanottua. Toivottavasti löytyisi vielä jotakin apua tuohon jatkuvaan yskimiseen.

Tein eilen löytöjä Reiman outlet myymälässä. Oli paljon mallistopoistoja todella edullisesti. Löysin vitoselle takin ja kasille haalarin. Olin tosi tyytyväinen ja olin vaan ohikulkumatkalla. Samassa oli myös Finlaysonin outletmyymälä ja oli ihania muumikäsipyyhkeitä edullisesti. Meillä on paljon erilaisia muumi käsipyyhkeitä, nyt kartutin niitä kahdella erilaisella pyyhkeellä. Pienet on kotiäidin ilot.

Taas on kaikkea hankintalistalla....koko perhe tarvitsisi uuden grillin, että päästäis grillamaan.
Esikoinen tarvitsee mopokypärän, jonka maksaa kyllä itse, kun vain ehtisi mopokypäräkauppaan. Esikoinen tarvitsee myös puvun ja kengät.
Kakkonen ei taida tarvita nyt mitään....eihän? No aurinkolaseista puhui eilen useampaan otteeseen. Hänellä on kyllä usein kovasti tarpeita ja ostohaluja.
Kolmonen ei taida tarvita mitään...ei tule mieleen. Eilen sai sukkia, kun aamulla totesi, että omistaa vain reikäisiä sukkia.
Nelonen tarvitsee ainakin syntymäpäivälahjan, kun keksisi vaan.
Vitonen tarvitsisi uuden sählymailan. Ja pian hänkin tarvitsee synttärilahjan.
Kutonen ei taida tarvita mitään, tai no tarvitsee jotakin mikä ei maksa mitään. Tarvitsee taidon ajaa ilman apupyöriä.
Seiska tarvitsee uuden takin ja kuulemma uuden hammasharjan  :)
Kasillakaan ei ole mitään tarpeita, kun sai eilen haalarin.

Itse tarvitsisin uusia vaatteita kevääseen ja kesään ja uudet silmälasit ja kuntosalikortin....huoh. Aina on monta tarvitsijaa ja ainahan se menee niin, että muksujen tarpeet menevät omien edelle.1 kommentti:

  1. pitkä on tarve-lista täälläki,eikä uskalla ees aatella,mitä kaikkea ite kukanenki tartteis...onneks pienten osalta taitaa olla kesä-vaatteet jemmassa,kenkä-kauppaan voi joutua niidenki osalta menemään..

    VastaaPoista