tiistai 15. huhtikuuta 2014

On se sitkeää

Nimittäin tuo kolmosen tauti. Eilen oli 9. päivä kuumeessa, pääasiassa kuume on ollut 38-39. Nyt vihdoin eilen jo alle 38. Koulustakin on ollut pois jo yli viikon, sitä ennen oli viikon koulussa ja sitä ennen taas viikon pois koulusta. Hurjasti on jäänyt jälkeen. Onneksi on kouluunpaluutukipetusta luvattu. Kamala yskä lisänä. Viime viikolla korvat olivat terveet, eilen oltiin taas lääkärissä, niin nyt olivat molemmat korvat tulehtuneet. Tavoitteena päästä huomenna kouluun. Peukut pystyyn!

Sunnuntaina oli nelosen synttärit. Täytti jo huikeat 10 vuotta. Juhlitaan hiukan myöhemmin, kun on tässä lähiaikoina muitakin synttäreitä. Eilen oli myös isännyyden synttärit. Nelonen toivoi lahjaksi kameraa ja sen sitten sai. ja nyt räpsyy koko ajan  :)

Ja niitä kirjaimiakin....olisiko vuorossa H, I ja J. Hmmmm.....

H niinkuin hidas....meillä aamut ovat hitaita, siis meillä kotiinjääneillä. On toki kiireisiäkin aamuja, mutta normaalisti ei. Hiekka...on kiva leikkielementti. Meidän hiekkalaatikko tarvitsisi kuumeisesti uutta hiekkaa. saas nähdä koska sitä saadaan.
I= Ihana ja iloinen, sanat jotka pitäisi olla päivittäin hallussa. Pitäisi olla enemmän iloinen kuin kiukkuinen ja iloisuus tarttuu.
J=Juhla. Meillä juhlia riittää nyt kevään korvalla ja kesällä. Eli sunnuntaina oli nelosen synttärit, eilen miehen synttärit. Sitten onkin pääsiäispyhät, vappu on ihan ovella. Vappuaattona on kuopuksen 1 vuotispäivä ja minun nimpparit. Sitten toukokuun alussa onkin vitosen synttärit, toukokuussa on myös kakkosen nimpparit ja alakoulun kevätjuhla ja itse olen menossa puhumaan ysien iltajuhlaan. Äitienpäivääkin juhlitaan tietysti toukokuussa. Kesäkuussa on esikoisen synttärit, ja heinäkuussa rippijuhlat....siinähän sitä on jo lyhyellä aikaa juhlaa kerrakseen.

Hmm....jännän äärellä, onkohan meille tulossa lähipäivinä kanin poikasia?? Tällä kertaa ihan tarkoituksella  :)


1 kommentti: