torstai 17. huhtikuuta 2014

Pääsiäinen

Pääsiäinen ja lomaihan ovella. Rairuohot kylvetty ja hyvin ovat kasvaneet. Juuri aseteltiin tipuja niihin. Eilen ostin kaksi kimppua keltaisia tulppaneita ja taidan hakea tänään lisää, ovat niin ihania. Pääsiäismunia ostettu. Siinäpä meidän pääsiäisvalmistelut. Tai no kävivät tietysti virpomassa.
Mutta meillä ei syödä lammasta ja mämmiäkin kuluu tosi vähän, taidan tänään hakea yhden roveen. Pashaakaaan ei ole.
Suunnitelmissa on lähteä mökille, josta taisinkin eilen jo kertoa.
Siivota pitäisi vielä täällä kotona ja sitten taas mökillä.

Tänään on vielä harrastuksia kolmosella ja nelosella. Kolmonen menee kaverinsa kanssa puuhakerhoon ja nelonen kaverinsa kanssa kokkikerhoon. Luultiin kyllä, että tänään ei niitä touhuja olisi, kun on kiirastorstai, mutta onhan nuo.Kansalaisopiston harrastukset on ainakin tänään tauolla.

Hienoa ilmaakin on luvattu, saapa nähdä, helliikö aurinko. Nyt ei ainakaan paista.

Mentäisiinkö taas kirjainten pariin. Mihinkän jäätiin??  N, O ja P vuorossa.
N=noppa. Mistä tulikaan mieleen. No vaikkapa siitä, että meillä melataan paljon lautapelejä. Mikä on teillä suosikki lautapeli, lapsilla tai aikuisilla?
Hauska peli on kaikki kotona - peli ja menolippu on isommilla kestosuosikki.
Pienet tykkää otsapokasta ja muuttuvasta labyrintista, nyt ainakin. Monta muutakin hyvää on.

O....oikea, meillä kaikki on oikeakätisiä. Tiedä onko se harvinaista, kun on näin iso porukka. Äitini on kuitenkin vasenkätinen, että luulin, että se periytyisi jollekin.
Onni....onnea on monessa. Onnea on terveys, onnea on lapset, onnea on katto pään päällä. Onni pitäisi löytää pienistäkin asioista ja löytyykin, kun pysähtyy miettimään. Usein vain arki on kiiireistä, suorittamista.

P=pakko, jotkut asiat on vaan niin pakkopullaa. Minulle se on ruoanlaitto! Voi kun joskus pidin siitä, mistähän löytäisi sen ilon takaisin???
Piilo, lapset rakastavat piiloleikkejä. Piste....vanha suosikki, edelleen menevät pistettä pihalla....kunnes joku hermostuu  :)
Pieruhuumori  :)  meillä sitä viljellään jatkuvasti (en minä) ja se on niiiiiiiin ärsyttävää.....

Aurinkoista pääsiäistä kaikille.
1 kommentti:

  1. ai teilläki tuota huumoria,huoh...;) monenlaista lautapeliä pelattu meilläki,rummikub yks suosituimpia. meidän 3v on muuten vasen-kätinen,aika yllätys ;)

    VastaaPoista