tiistai 17. huhtikuuta 2012

8 vuotta

Tuli täyteen nelosella eli tyttärellä numero kolme. Neiti tykkää Hello Kittystä ja kaikesta pinkistä, koruista ja hörhelöistä, sen taisi tietää kaikki muutkin.
Perjantainahan neiti jö täytti ja lähti srk:n leirille. Kyllä minua jännitti, neiti ei ole halunnut edes mummulle koskaan yökylään, saati että nyt lähti vieraaseen paikkaan, vieraiden ihmisten pariin. Toki lähti leireilemään kahden kaverinsa kanssa. No kuten arvata saattaa, minä en saanut yöllä nukuttua, mutta neidin leiri meni vallan hyvin. Kotiin palasi väsynyt, mutta onnellinen tyttö. Hieman oli jännityksen laukaisemisen aiheuttamaa kiukkua ilmassa ja nukkui kellon ympäri seuraavana yönä.

Sunnuntaina sitten juhlittiin kummienja sukulaisten kera. Ja eilen oli vuorossa lastenkutsut. Kutsuttuna oli 15 vierasta lasta ja oma väki.kivaa oli, hulinaa ja melskettä, mutta kaikki sujui paremmin kuin hyvin. Pidin juhlat tuossa kylän seuraintalolla, oli tilaa menneä ja touhuta, sai leikkiä sellaisia leikkejä, jotka ei ehkä mahdollisia olisi kotioloissa tuolla porukalla.
Meidän perheen kuopuskin meni menossa mukana, eikä jäänyt edes jalkoihin. Kova meno tuli kyllä yöuniin, eikä paljon nukkunut viime yönä, kun taisi olla edelleen juhlimassa.


Tässä koottuna edestä ja takaa tytön synttärilahja. Toivoi tuota uutta tyttöjen legosarjaameiltä ja sen sai, aika herkku minustakin. ja sieltä löytyy kaikki yksityikohdatkin, löytyy keittiöstä blenderit ja ruokailuvälineetkin. Ostimme tytölle myös Robinin levyn, kun se on nyt ehdoton suosikki, pikkuväkikin osaa laulaa Frontside Ollien alusta loppuun ulkomuistista.


Ja tässä puhalletaan kahdeksan kynttilää. Meillä ei tehdä koskaan perinteistä täytekakkua, kun se ei maistu kellekään. tein ekaa kertaa tuollaisen suklaa-juustokakun ja oli syntisen hyvää. maku lehdestä ohjeen bongasin.
Värkkäsin Hello kitty muffinseja syötävien hello kitty kuvien avulla. tytöt ihastelivat, pojat ei - ainakaan ääneen.

Ja Hello kitty aiheinen jätskirakennelma, ei niin kaunis, mutta ajoi asiansa, ja taas ne tytöt tykkäsi.

Ja lahjapöytää. Olisi kiva ollut laittaa kuvia lastenkutsuistakin, mutta kaikissa on muitakin lapsia, niin ei se käy.

Ja nyt alkoi allekirjoittaneella "uusi elämä", Ruokavalio remonttiin ja liikuntaa kehiin. sainkin kaverin kanssani kuntosalille ja sinne siis huomenna. Edellisestä kerrasta salilla onkin aikaa....kauan. Katsoo nyt kuinka saadaan itsekuri pysymään.

1 kommentti:

  1. Onnittelut päivänsankarille:)On teillä ollu ihanat juhlat!
    tsemppiä kunto-remppaan <3

    VastaaPoista