keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Takatalvi ja pääsiäinen

Niin tuli takatalvi ja se ainakin sapettaa allekirjoittanutta. Olin jo niin orientoitunut kevääseen. No kesärenkaiden vaihto ei kyllä ollut vielä edes käynyt mielessä....kuten ehkä joillakin, kuten uutisista olemme saaneet lukea. Ehdin jo ostaa uusia hiekkaleluja leikkipuistoleikkejä varten. Nyt vaan lämpöä ja jopa vesisadettakin, että saadaan se kevät.
pääsiäinen on nyt ihan ovella. Itseasiassa meillä koululaisilla alkaa loma tänään. Normistihan huominen olisi vielä koulua, mutta noilla oli se yökoulu, niin siitä saa ylimääräisen vapaan. Ja sehän on hieno lisä tähän, viisi päivää vapaata! Voisi vaikka lähteä reissuun, jos lähtisi....mökille piti mennä, mutta tuo talvi nyt vaikutti että ei taideta, ja kuopus on taas sairaana.

Meidän pääsiäiseen ei liity erityisiä perinteitä. Sunnuntaina kävivät virpomassa ja rairuohot kasvatettu ja koristeitakin ovat koulussa tehneet. Ja suklaamunia syödään ja mämmiä. Siinä se, rauhallista yhdessäoloa. Eikös se pääsiäinen hiljaisuuden aikaa olekin. Meillä nyt ei tosin koskaan ole hiljaista. Voisihan sitä yrittää.....

Kuopus on taas sairaana. Outoa ja  hieman huolestuttavaakin. Juuri viime viikolla oli pari päivää kuumeessa ja tänä aamuna oli taas kuin kekäle. yritin päästä yksityiselle, mutta en saanut tälle päivää aikaa, vaikka heti kasilta soitinkin. Terkkariin en mene istumaan, kun pakko olisi ottaa mukaan nämä kaikki pienet. katsotaan sitten vaikka illalla, jos ei vointi tokene. Nyt onneksi nukkuu rauhassa.

Mukavaa pääsiäisen aikaa kaikille.

1 kommentti:

  1. Toivottavasti pikkuinen paranee!rauhallista pääsiäisen aikaa teille:)
    meillä ollaan ku sillit purkissa,ku saadaan oman väen lisäksi 12 yövierasta!hiljaisuudesta ei varmasti puhuta mitään.Lapsia 23.sta kun on 19 ikähaitarilla 1-14v:)

    VastaaPoista