tiistai 7. elokuuta 2012

Kalenterin täyttöä

Suurinpiirtein kaksi ja puoli kuukautta kalenteri onkin ollut suhteellisen tyhjä ainakin normaaliin arkeemme verrattuna. Tänä aamuna sitten otin kalenterin kauniiseen käteen ja "to do listan" eli mihin piti soitella, varata aikoja sun muita.
Aluksi varasin kaikille lapsille parturia, ei ollutkaan ihan helppoa saada tälle viikolle, mutta onnistui. Sitten piti varata 2 vuotis neuvolaa, 4 vuotis neuvolaa, silmälääkäriä neloselle, puhteterapeuttia vitoselle....sitten aloin katsoa, koska kenenkin harrastus alkaa ja merkata ylös. Samoin löytyi jo aikaa koulukuvaukseen, kerhon aloitukseen sun muuhun. Ihan kivasti alkoi kalenteri täyttyä ja se oli vasta alkua.....
Yleensähän meidän kalenteri on valitettavasti tosi tiukkaan nakutettu.

Itsekin olisin halunnut alkaa harrastamaan jotakin, mutta kenties käytän salilla käymiseen sen ajan kun lapset ovat harrastamassa. Ja kahvakuulatunti osui myös sopivasti johonkin väliin kun joka tapauksessa tuolla kylillä odottelen.

Nyt meillä harjoitellaan arkirytmiin pääsemistä. Kun on viikkotolkulla muksut valvoneet pitkään ja nukkuneet myöhään, niin voi olla aika kylmää kyytiä herätä maanantaiaamuna klo 6.20. Eilen ja tänään onkin sitten herätty jo klo 8 ja tänäänkin mennään jo aiemmin nukkumaan. Huomenaamulla on herätys 7.30. ja täytyy myöntää ettei nuo aikaiset aamuherätykset ole itsellekään helppoja tai herkkua. Atjen alkamisen varjopuolia.

Ja mistä puhutaan....siitä että taas sataa ja on luvattu yöhallaa ja syyskelejä....voi piip, piip, piip.....

1 kommentti:

  1. Pitäs minunki päivitellä kalenteria,lasten harrastusten alkamisesta ei kuitenkaan vielä tiiä mitään..
    Arkeen siirtyminen ei ihan yksinkertaista oo,nautintohan se on ollu aamulla nukkua pitkään!Mutta...äkkiä siihen oppii!

    VastaaPoista