torstai 23. elokuuta 2012

Täyttä!

Nyt alkaa olla arki-illat ja iltapäivät niin täynnä, että ei vielä tiedä tuleeko onnistumaan. Ja tässä kohtaa harrastaa vasta neljä lasta seitsemästä. Huh-huh. Ite käyn sitten salilla niissä vleissä kun ehdin, eli silloin kun lapset harrastaa. Ja hankalaksihan kaikessa tekee tämä maalla asuminen eli tuonne harrastuksiin on se yli 20 kilometriä suuntaansa. Ja pojan harrastuksia hiukan tekee haastelliseksi se, että on koulussa tuolla kirkolla ja matka kotiin kestää eli kotona käy vaan kääntymässä ja taas autoon istumaan. Mutta toki lapset saa harrastaa mahdollisuuksien rajoissa. Ja tähän kaikkeen rumbaan vielä neuvolat ja muut, eli käyn aamupäivällä kirkolla ja taas iltapäivällä/illalla.

Maanantaisin on iltapäivällä esikoisen soittotunti. Menee koulusta suoraan, mutta minun on vietävä soitin ja heattava tietty poikakin. Sitten joka toinen maanantai on kakkosella kokkikerho. Sanoin jo, että en kyllä kertaakaan pysty viemään, mutta hakemaan kyllä, kaverin vanhemmat onneksi sitten hoitaa tuon viemisen.
Tiistaina on nelosen zumbatomic neljältä ja viideltä kolmosen zumbatomic, kavrin  vanhempien kanssa yritetään kuskata kimppaan, mutta miten, se on vielä auki. Kun nämä kaverikyyditkään ei ole tästä vierestä kenelläkään, vaan kaverit asuu tuolla 15-20 kilometrin päässä niin tuolla kakkosella, kolmosella ja nelosella....
Keskiviikkona on kolmosen soittotunti ja sen perään esikoisen ja kolmosen orkesteriharkat. Keskiviikkoisin pitää myös hakea lapset koulusta, kun jäävät koulun kerhoihin ja sieltä ei ole kuljetusta, sama homma tiistaina.
Torstaina on kakkosen kuvaitaidekoulu, siinäkin jotenkin kuljetllaan kimppaan kaverin kanssa, mutta se kaveri asuu tuolla 20 kilometrin päässä....
Perjantai-iltana ei ole mitään!!!!! Mutta aamupäivä on kutosen kerhoon kuskausta. Viikonloppu sitten yritetään rauhoittaa kotona tai mökillä viikosta elpymiseen.
Että huh-huh. Ja uimassakin olen luvannut kuskata ahkerasti, jotta tuo vitonen oppisi uimaan kun se ei kaukana se taito ole.

En ole kuvia ottanut taas aikoihin, niin päivitykset ovat olleet jo pitkään kuvattomia. Täytyypä taas ryhdistäytyä sillä saralla.


2 kommenttia:

  1. Huh huh,voin sanoa,että hatun-noston paikka todellakin!
    Meillä harrastukset ovat osin alkaneet,jokainen kulkee siellä itse eikä ketään tarvitse kuskailla.Ainoastaan 5v.n kerho-kuskailut perjantaisin tiedossa.Hyvä näin,ku vauvaki kohta syntyy <3

    VastaaPoista
  2. Tässä kohtaa sitä miettii, että tarvisko asuinpaikka valita enempi järjellä vaiko tunteella :/

    VastaaPoista