torstai 27. syyskuuta 2012

Arkista

Otsikko kiteyttää sen, että eipä ole ihmeitä tapahtunut, ihan arkista vaan. Ja aika harmaatakin, jos säätilaan mennään.
On taas ollut turhankin pitkä aika päivityksessä, kun en vain ole saanut aikaiseksi.
Ihmeempiä ei ole tapahtunut, lasten touhuja ja kotiaskareita.
Sairasteltukin hieman, nyt nelonen on kovassa kuumeessa. Omituinen tauti, kolme nuorinta sen on jo sairastanut. Yhtäkkiä nousee kova kuume, kuume on kaksi päivää ja sitten menee pois, kurkku on kanssa kipeä. Viikon välein, suurinpiirtein, on tarttunut aina seuraavaan. Kolme vanhinta siis vielä sairastamatta. mahtavatkohan sairastuakaan, kakkonen varsinkin sairastuu mihinkään ani harvoin. Itsellä ei ole flunssaa, saati kuumetta, miesmuistiin, kop-kop.

Kiusaamistilanteita selvitelty tyttöjen kesken. Ei mennyt ihan niinkuin piti ja keskusteluyhteys ei ollut paras mahdollinen. Kummaa, että tuollaista tyttöne välistä kahnausta on aina ja tulee aina olemaan. Miten voi olla kaveri, ja sitten seuraavassa käänteessä haukkua ja mollata. Ei mene ymmärrykseen. Tällä hetkellä taas seesteinen tilanne, mutta kuinka kauan taas.

Esikoisella menee hyvin yläkoulussa ja olen siitä niin onnellinen. Poika on niin erilainen, iloinen, puhelias ja positiivinen. Ei voi kuin olla tyytyväinen, eihän sitä tiedä koska tilanne muuttuu, toivottavasti kuitenkaan ei. Oppiminenkin on ollut parempaa kuin koskaan aikaisemmin.

Odotin kauhunsekaisin tuntein postia verottajalta, kun en oikein tiennyt mitä tuleman pitää. Viime vuonnahan oli isän kuolema ja siitä aiheutuvat perunkirjoitukset ja muut vaikutukset verotukseen ja pelkäsin onko kaikki tehty oikein. Eilen verottajan posti tuli ja tyytyväinen olin päätökseen, plussalle jäätiin. Hyvä niin.

Jotain piristysruisketta nyt jotenkin kaipaisi tähän syksyyn....mikähän se voisi olla? Ideoita?

2 kommenttia:

 1. Ideoita tosiaan kaivattais tännekin päähän. Samaa päivästä toiseen ja sääkin on niin ankea että.

  Nuo riitatilanteet on tosi inhottavia. Meilläkin esikoinen on eskarissa ja on tosi ujo ja herkkä tyttö niin aina mietityttää kun sanoo ettei muut tytöt leiki. Onneksi poikien kanssa leikit onnistuu mutta jossain vaiheessahan se varmasti tulee tilanne että haluisi tyttökaverinkin.

  Mutta toivottavasti teidän muut lapset eivät sairastuisi. Minäkin odotan milloin alkaa taas nuo sairastelut. Toivottavasti ei ihan heti.
  Minttu

  VastaaPoista
 2. Nuo tyttöjen väliset riidat kuuluu näköjään jokaiseen ikä-luokkaan,meillä niitä piisaa 4.n tytön kanssa ihan riittämiin.Eniten ehkä tällä hetkellä 12v.n kohalla,tänään ollaan bestikset,huomenna ei tunnetakaan toisiaan koulussa.14v alkaa jo tajuta,miten lapsellista touhua moinen on,vaan osaavat keskenään sitte riitansa sopia,jos sellaista eteen tulee!
  Eipä meillekään taudit oo iskeny,kauhulla ootan,iskeekö täällä liikkuva Noro-virus tai täit vai ei?Mieluummin oisin tämän syksyn ilman isompia tauteja!
  Jotakin piristystä harmaaseen arkeen tarttis joo,valoja pitää pitää pitkät päivät,on niin pimeetä...
  Voimia sinne!

  VastaaPoista