torstai 6. syyskuuta 2012

Ei mitään päivitettävää....

Olen jo pari päivää miettinyt, että mitähän kirjoittais, mutta tuntuu ettei ole mitään kirjoitettavaa. Hassua  :)
Kyllä  tälläkin mäellä koko ajan sattuu ja tapahtuu, mutta ei taida jäsentyä päässä. Koko ajan olen menossa ja kuskaamassa.

Neljävuotissynttäreitä (onkohan se yhdyssana vaiko ei?)  juhlitaan tuleva viikonloppu, on siis luvassa kahvittelua ja leipomista. kaksi vanhinta tyttöä lähtee kyllä perjantaista sunnuntaihin seurakunnan leirille. Isäntä vie kaikki loput kuopusta lukuunottamatta sirkus Finlandiaan lauantaina.

Tauteja tuntuu olevan siellä ja täällä joka suunnalla, se tällaista tautikammoista hieman hirvittää. varsinkin se vatsatauti, joka vaanii ja meinaa viedä jo olemassaolollaan multa järjen. Ei tällaisessa porukassa pitäisi/saisi olla tautikammoinen, mutta minkäs sitä itselleen voi.

Eli ei mitään päivitettävää......

5 kommenttia:

  1. Voimia!Jaksamista!Mullaki sitä tautikammoa välillä on,mutta...muutaman kerran melkoisesta tauti-rumbasta selvinneenä se on kummasti hälvennyt:)
    Meillä juhlitaan viikonloppuna 8v.sta <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos. On meilläkin ollut kamalia tautirumbia, mutta eipä ole helpottanut, oikeastaan päinvastoin :(

    VastaaPoista
  3. Hei. Olen lukenut jo jonkin aikaa blogiasi.
    Itse haaveilen monesta lapsesta ja siksi suurperheiden blogit kiinnostavat kovasti. Tällä hetkellä lapsia on kolme ja todennäköisesti yksi ainakin saa tulla jos on tullakseen. Saa nähdä tulevaisuudessa josko vielä lisää mutta tällä hetkellä näin.

    Hattua nostan teille äideille joilla on monta mukulaa hoidettavana mutta mitäpä sitä ei omien lasten vuoksi tekisi.

    Mulla ois pieni pyyntö. Jos vain mahdollista niin olisiko mahdollista sinun vaihtaa tuota fonttia kun omiin silmiin tuo hieman häiritsee, on hieman vaikealukuista. Tai ainakin piirun verran isommaksi. Mikään pakko ei tietenkään ole ja jatkan kyllä blogisi lukemista ilmankin.

    Hyvää syksyn jatkoa
    Minttu

    VastaaPoista
  4. Kiva kun kävit Minttu lukemassa. Otanpa asiakseni muuttaa tuota fonttoa kunhan tässä ehdin. Hyvä kun mainitsit.

    VastaaPoista
  5. Voi kiitos. Taitaa olla minun silmissä jotain vikaa kun se edellinen fontti kävi silmiini. Tämä on paljon parempi.

    Minäkin kammoan kaikkia tauteja. Meillä flunssaa on ihan kiitettävästi. Vatsatauti on meillä vieraillut viimeksi reilu kaksi vuotta sitten. Toivottavasti menee vielä toiset kaksi vuotta seuraavaan. On se vaan niin inha tauti. Ja voin kuvitella kun sairastelijoita on vielä enemmän niin sitä kammoaa vähemmästäkin.
    Minttu

    VastaaPoista