maanantai 10. syyskuuta 2012

Juhlahumua

Mennyt viikonloppu on juhlittu ahkerasti. Lauantaina kutonen täytti neljä vuotta, juhlittiin sitten yhteisesti hänen synttäreitään ja pari viikkoa sitten olleita seiskan kaksivuotissynttäreitä. No eipä ne niin suuret juhlat olleet, mutta useampana päivänä. Meillä kun on niin monet juhlat vuodessa, niin ei sukulaiset jaksa valitettavasti innostua. Mutta pääasia että edes jotkut.
Tässäpä prinsessa 4 vuotta.
Kruunu tai tiara mennyt vähän väärinpäin  :)
Eilen iskikin  tytölle jo epämääräinen kuumetauti, kova kuume, ei muita oireita, omituista.

Kaksi vanhinta tyttöä oli koko viikonlopun perjantaista-sunnuntaihin seurakunnan leirillä. Ja oli ollut niin hauskaa, että.....itse en vaan osaa olla silloin kun osa porukkaa puuttuu, aina olen kuin kissa pistoksissa silloin.
Eilen vielä käytiin sienimetsässä ja kastikkeen verran suppilovahveroita löytyi eli eipä hirveästi.

Perjantaina hain postista paketin, joka sisälsi Leikkienin uutuuksia, esittelyleluja. Seuraavassa kuvassa muksujen ehdoton suosikki.

Eli Janodin palapeli, josta tulee tuollainen automatta ja sillä voi siis leikkiä kokoamisen jälkeen, paketissa tulee myös kaksi autoa. Ei ollut ihan helppo palapeli, itsekin joutui miettimään, mutta tosi kiva juttu kokonaisuudessaan. Eli pieni mainospala tässä samalla. paljon muitakin uutuuksia tuli, saatanpa kuvata niitä jossakin vaiheessa.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille lukijoille.

2 kommenttia:

  1. onnea päivänsankarille!:)4v neitokainen on jotenkin niin hellyttävässä iässä <3
    Meillä tuota ihme kuumetta on ollut useammalla,1-2 päivää pelkästään kovaa kuumetta.Muutamalla silmät vuotaneet ku seulat ja pitäneet punaisena.

    VastaaPoista
  2. Myöhästyneet onnittelut sankarille =) Tuttua tuo ettei oikein osaa olla jos osa porukasta puuttuu, ihan samaa on täälläkin. Mukavaa viikonalkua sinne =)

    VastaaPoista