keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Väsyttää....

Nyt väsyttää tosissaan, liekö syysväsymystä. Ei meinaa silmät pysyä auki. Tosin nukuin viime yönkin huonosti, kun oli taas niin paljon mietittävää, mitenkähän sitä saisi mietintämyssyn yöksi pois päästä. Yöllä kun tulee kärpäsestäkin helposti härkänen.

Tänään onkin taas sadepäivä, lämmin kylläkin. Vielä emme ole ulos lähteneet, mutta jospa kohta sadekamppeet niskaan ja menoksi. Tänään onkin itselläni ihan kotipäivä, kun isäntä lupasi hoitaa muksujen kuskaamiset kun itsekin menee kokoukseen. Sopii mulle.

Eilen alkoi nelosella harrastus, zumbatomic (kirjoitettinkohan se noin). Ja kovasti tuntui tykkäävän ja sehän on pääasia. Aikaisemmin tuo tyttö ei ole vielä sopivaa harrastusta löytänyt, eikä toisaalta mielestäni kaivannutkaan.

Kolmosen sain vihdoin eilen kampaajalle, pitkistä hiuksista lähti noin 15 cm ja tuli muutenkin elävämmän näköinen kampaus. Olimme kaikki tyytyväisiä. Kävimme paikallisessa uudessa kampaamossa ja olin tyytyväinen niin hintaan, laatuun kuin palveluunkin. Huomenna pääsen itsekin kampaajalle ja olenkin todella sen tarpeessa.
Kakkonen halusi eilen lisää reikiä korvaan, toki asiasta ensin keskusteltiin. Neidillä oli toisessa korvassa yksi ja toisessa kaksi ja nyt napsauettiin kaksi lisää eli toisessa korvassa on nyt neljä. Jossain asioissa hällä on kyllä korkea kipukynnys, ilmekään ei värähtänyt. Mutta joskus taas pienemmästäkin kivusta tulee suuri suru ja murhe.

Huomenna on osalla muksuista osallistuminen yleisurheilukipailuihin, kun on pienten koulujen väliset yleisurheilukilpailut. Kolmonen osallistuu pituushyppyyn ja sukkulajuoksuun vai viestiin. Menemme sitten pikkuväen kanssa katsomaan ja kannustamaan.
Perjantaina saammekin mennä seuraamaan alakoululaistemme koulupäivää ja oppitunteja, kun on kodin ja koulun päivä ja koulussa avoimet ovet ja kahvitarjoilu. Mitähän heidänkään opiskelusta tulee, kun äiti ja iskä on katsomassa.....


1 kommentti: