tiistai 11. syyskuuta 2012

Luottamustako?

Eilen kyllä olin kuin puulla päähän lyöty, enkä oikein ole varma selviänkö tehtävästäni. Parhaani tietysti yritän. Menin eilen pahaa aavistamatta ensimmäistä kertaa yläkoulun vanhempainyhdistyksen kokoukseen ja pois lähdin yhdistyksen puheenjohtajana. Miten siinä niin kävikään? En tunne ketään, enkä tapoja yms. Huh-huh. Onhan noista luottamustehtävistä jonkun verran kokemusta, niin kylätoimikunnassa kuin alakoulussa, mutta jotenkin tämä tuntuu haastavammalta....kun jotenkin tuntuu, että koko yläkoulu kaikkine kiemuroineen on vielä ihan hämärän peitossa. No katsotaan mitä tuleman pitää. Ja kiitän tästä luottamuksesta.

Olohuoneen ikkunasta katsoessa, näyttää syksyltä. Lämmintä lupasivat ja sitä siellä onkin. Mutta lehdet putoaa ja näyttää niin syksyiseltä, toivottavasti syksy olisi lämmin ja vähäsateinen.

Oli tuossa täydessä kalenterissa muutama tyhjä kohta yllättäen illoissa, no täytin ne nopeasti, tilasin tyttärelle parturiaikaa ja itselle kampaaja-aikaa. Tuiki tarpeellisia nekin. Mutta niin ne kalenterin harvinaiset tyhjät aukotkin täyttyy.
Tänään alkaa nelosellakin harrastus, zumba. Toivottavasti tykkää, itse sitä kovasti halusi. Sitten onkin kaikkien harrastukset jo pyörähtäneet käyntiin ja hyvinhän näyttää sujuvan.

Tänään olisi ollut isäni syntymäpäivä, isäni olisi täyttänyt 59 vuotta ja kuolemasta on nyt 1v4kk. Hautaakin pitäisi mennä laittamaan. Isä  <3.

Nauttikaa lämpimästä päivästä ja pitäkää huolta toisistanne.

3 kommenttia:

 1. Onnittelut tärkeään tehtävään!
  Kummasti se kalenteri täyttyy jos jonkinlaisista menoista,varsinkin näin alkusyksystä ennen syyslomia!

  VastaaPoista
 2. Minäkin onnittelen uudesta tehtävästä. Varmasti oikea ihminen on nyt puikoissa.
  Meillä lapset on vielä sen verta pieniä että harrastuksia ei ole. Mutta menee ne illat ilman niitäkin oikein vauhdilla.
  Isän kaipuu on varmasti kova. Minun isä kuoli 3 ja puoli vuotta sitten ja vieläkin muistelen miltei päivittäin häntä. Mutta ajan kanssa helpottaa.
  Minttu

  VastaaPoista
 3. Kiitos teille onnitteluista :)

  VastaaPoista