tiistai 12. maaliskuuta 2013

Aika suorastaan juoksee!

Aika menee huimaa vauhtia...
Perjantaina isäntä vei viisi lasta Cheekin konserttiin. Ja kaikilla oli niin mukavaa, mullakin, kun sain jäädä kotiin  :)  Liput tuonne konserttiin maksoi 5 euroa kappale, tosi halpaa! Mitä niin halvalla saa, ei mitään. Ei siis mietitty kahta kertaa, vaan hankittiin ennakkoon liput.

Lauantai meni enemmän ja vähemmän leipoessa, kun sunnuntaina tuli vieraita, kun oli kolmosen synttärit.
Sunnuntaiaamuna oli myös kylän pilkkikisat, joihin tytöt kakkonen ja kolmonen kovasti halusivat. Meinasi vaan tuottaa ongelmaa, kun ei keksitty ensin aikuista heidän kanssaan. Isäntä kun lähti esikoisen kanssa sunnuntaiaamuna kirkkoon, kun esikoisella oli siellä esiintyminen. Ja minä nyt en tämän mahan kanssa jaksanut lähteä, enkä tiedä olisinko osannut/jaksanut kairata reikiä jäähän.
No äitini mies lupasi lähteä, lupasivat olla klo 9 täällä.
Sunnuntaiaamu kun valkeni niin pakkasmittari näytti huikeat -30 pakkasastetta, hrrr..... Klo 9 pilkkijät lähtivät niin pakkasta oli vieläkin -25, mutta sitkeästi kolmikko lähti pilkkivermeissään. Kyllä täytyy sanoa, että sitkeitä tyttöjä, kun 3,5 tuntia istuivat pilkillä kylmässä ja saalista ei tullut yhtään!

Sitten juhlittiinkin kolmosen 11 vuotis synttäreitä. Leipomukset onnistuivat ja kaikki olivat tyytyväisiä ja väsyneitä. Kutsuttiin vielä illalla naapurit rääppiäisiin ja saatiin tulevan lapsen kummiasiakin kuntoon.

Eli vallan onnistunut viikonloppu  :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti