tiistai 5. maaliskuuta 2013

Sekalaista

Eilinen meni ihan hujauksessa. Tai ainakin autoa ajaessa. Aamu alkoi jo huonosti, kun koulukuljetus takkuili taas. Normikyyti ei lähtenyt käyntiin, muksut pääsi toisella kuljetuksella, mutta valitettavasti monta muuta jäi pysäkille, ilman mitään tietoa ettei kuljetusta tulekaan. No myöhästyivät nuo muutkin, jälleen kerran. Meillä koulukuljetus toimii miltei harvemmin kuin ei toimi. Tulee kun huvittaa, auto on jatkuvasti rikki ja vaikka mitä.

No sitten piti tulla perhetyöntekijän, mutta hän oli sairastunut. Itellä oli äitiysneuvola ja mittari näytti pakkasta -25. No suunnitelmista poiketen pikkuväki mukaan ja miehen isoäidille hoitoon. En häntä usein vaivaa, vaikka onkin tosi reipas ikäisekseen, ikää kun on jo 83 vuotta. Hoitaisi kyllä mielellään silloin tällöin.
Neuvolassa kaikki hyvin ja muutenkin oli ihan mukava käynti.

No sitten taas kotiin (aina se reilut 20 kilsaa/suunta), pari tuntia kotona pikkuväen kanssa kotona ja taas ryhmä rämä autoon ja taas kirkolle päin. Tällä kertaa esikoinen soittotunnille ja hiukan odottelua ja kaupan kautta kotiin. Eli kilometrejä päivään kiitettävästi, kun illalla piti vielä hakea tytär tuolta matkan varrelta, kun tuli kaverin kanssa kokkikerhosta.

Illalla oli vielä ukkokullan kanssa "treffit", no ihan vaan ruokatreffit. Ollaan otettu tavaksi syödä kahdestaan edes kerran viikossa jotain vähän parempaa, lähinnä paisteltu pihvejä ja kylkeen jotain hyvää.  Mukavaa. Eilen oli vuorossa lehtipihvit ja kasviksia.

Tänään onkin huomattavasti leppoisampi päivä, vanhinta tytärtä tarvitsee kuskata päivällä hammaslääkäriin, mutta muuten ei ole ohjelmaa (kai....).

Ja uudet vaunutkin vauvalle saapui eilen. Ja ihan tyytyväinen olin hankintaan, vaikka hieman pelotti millaiset ovat, kun olivat niin edulliset. Tässäpä kuva menopelistä.


2 kommenttia:

  1. Teillä tulee noita kilometrejä ihan mukavasti. Mekin vasta muutettiin pikkukylään, tosin onhan tässä kaikki palvelut ihan vieressä, mutta isompaan kaupunkiin ja sukulaisiin on 30 km, niin ei ihan jokapäivä tule sinne mentyä. Mutta on kyllä tykätty asua vähän syrjemmässä.

    Nätit vaunut muuten, joko muuten tiedätte tulokkaan sukupuolen?
    Minttu

    VastaaPoista
  2. Kyllä mekin tykätään asua syrjemmässä, mutta joskus nyppii kun kaikki palvelut yms. on tuolla kaukana. Ja juu tiedetään kumpi meille on tulossa :)

    VastaaPoista