maanantai 18. maaliskuuta 2013

Sairastupa(kin) jatkuu

Pakkasetkin jatkuu vaan. Tänäkin aamuna oli -22. No jaa sairastupakin jatkuu. Eskarilainen jäi potemaan flunssaa ja kurkkukipua kotiin, kakkonen jäi kotiin päänsäryn vuoksi ja kuopus on ripuloinut eilisestä lähtien. Peruin sitten tänään perhetyön ja äitiysneuvolan, kun en tiedä onko tuo kuopuksen vaiva tarttuvaa. Harmi vaan jos joku vatsatauti juuri tällä viikolla rantautuu meille kun on kaikkea kivaa tällä viikolla, mm. alakoululaisilla ilta- ja yökoulua, jota on odotettu ties kuinka kauan. Ja sekin mietityttää, että miten tuo kuopus vatsataudin olisi saanut, kun oltiin viime viikko vain kotona flunssan kourissa. No onhan joku isommista voinut tuoda, vaikkei itse olisi sairastunut. Neuvolasta tänään kerrottiinkin, että tautia on ihan hirvittävästi joka puolella, mielestäni tilanne on tuo ollut jo koko alkuvuoden....

Perjantaina vietettiin kolmosen lastenkutsuja keilaamossa, hohtokeilattiin ja herkuteltiin sen jälkeen. Oli todella kivaa ja itsellekin iski keilauskärpänen. edellisestä kerrasta oli varmaan 20 vuotta, mutta oli kyllä mukavaa ja valtava mahakaan ei ollut haitaksi. Oli oma tyttö ja hänen kolme kaveriaan ja minä. Ja koko porukalla oli kivaa, ei kukaan hermostunut häviöistä tai rännipalloista. Nyt mietitään koska mennään taas jollakin kokoonpanolla.

Itsellä olo on raskas, raskaasti raskaana, niinhän se menee. Viikkoja tänään 32+3, eli ei enää järin pitkää aikaa. Jännää osuuko huhtikuulle vaiko toukokuulle, tähän mennessä kenenkään synttärit eivät ole osuneet samaan kuukauteen, nyt osuus, syntyipä kummassa kuussa tahansa.

Äänestä kuuluu, että porukkaa on kotona enemmän kuin normiarkipäivänä, tappelevat ja tappelevat....

1 kommentti:

  1. Meille tuli nuorimpaan nut kuume, vaikka ollaan koko talvi melkein säästytty kaikelta. No ei voi mitään. Keilaus on kivaa, iste olen ehkä kaksi kertaa kokeillut (kerran lukiossa, kerran n 8v sitten ja nimenomaan hohtokeilausta) ja olen tykännyt tosi paljon! Kiva olis kyllä mennä taas, kiitti vinkistä! Tosin tässä mihinkään mennä, mahastellaan vaan kotona :D Mulle tuli yhtäkkiä sellanen olo ettei tää synny ihan justiinsa, ei paina enää missään eikä tunnukaan missään (näkyy kyllä). Kääk!

    VastaaPoista