keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Eläinkunta lisääntyi

Eilen meille muutti neitokakadupariskunta, Taavi ja Tyyne. Taavi on 5 vuotias ja Tyyne 3 vuotias. Ajattelin koittaa jos ne lisääntyisivät, kun ostaa niille pesän. Eivät ole aiemmin lisääntyneet, mutta ei ole ollut pesääkään. Saas nähdä. Meillä on kaikenlaisia eläimiä ollut, mutta lintuja ei koskaan tai no on niitäkin, kanala täynnä kanoja.

Tällä hetkelleä meillä on siis noitten kakaduitten lisäksi gerbiilejä, koira, kissoja ja vuohia. Eläinkuntaan on kuulunut jossakin vaiheessa kaneja, marsuja, kanoja, chinchilloja, possuja, kaloja....muistinkohan kaikki.

Esikoisen kouluun tulee tänään Duudsonit puhumaan koulukiusaamisesta. Mielenkiintoista kuulla minkälainen tilaisuus siellä onkaan. Itsekin olisin saanut mennä paikalle, kun olen vanhempainyhdistyksessä, mutta en saanut pieniä mihinkään ja toisaalta ei se poikani varmaan halunnut äitiä sinne.....

2 kommenttia:

 1. Jos kohtaa kuuluu molsketta, niin tietokone lensi kokemäenjokkeen!! olen meinaan satatuhatta kertaa kommentoinut ja aina tää mun kone jumittaa, argh! Mitäs mun oikein pitikään... siis juu, meidän pitää ehdottomasti rehvata! :) Varmana riittäis turinaa, tai ainakin myötäelävää nyökyttelyä ja huokailua :D hehheh!

  ja ihanat vaunut teillä!!!!! Kääk., meillä mennään vanhoilla....

  ja ihanat linnut!!! Tulispa nyt sitten pikkulintusia :D

  Meillä ei tiedetä sukupuolta kun ultraaja ei treen terveystalossa tiennyt kumman näki (tai näki molemmat, hmm... pitäiskö huolestua? sanoi ensin että tyttö ja sitten että hei, näinkö mää pippelin?! no tota, näitkö sää?? no ei enää tiennyt eikä nähnyt mitään ja kiitti moi, aika loppui) :)

  VastaaPoista
 2. No meillähän seiskaa odottaessa terveystalossa sanottiin kahdessa ultrassa että tyttö, puhuttiin munasarjoista jne. Pelkkiä vaalenapunaisia valmiina ja luulin tyttöäs synnyttäväni ja poika sieltä syntyi, joka kotiutui sitten niissä vaalenpunaisissa vaatteissa :)
  Mulle voi laittaa viestiä miia_k75@yahoo.com

  VastaaPoista