sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Raskasta

Niin ne olotilat muuttuu, kuten postauksen otsikot blogissa. Nyt ei ole kyllä virtaa eikä energiaa, on tosi raskas olo. Tuntuu että maha on hirveän ylhäällä, raskas hengittää ja raskas kuljettaa koko mahaa mukana. Huh-huijaa. No eiköhän se taas tästä. Huomenna alkaa arki ja energiaa olisi löydyttävä ja eiköhän sitä löydykin. Lomailla olisi voinut vielä pisempäänkin, mutta aikansa kutakin.

Raskausviikkoja on täynnä jo 30!!  Sitä ajatellessa, aika on mennyt äärettömän nopsaan. Vajaa 10 viikkoa siis laskettuun aikaan, mutta minä oletan, että noin vajaa 8 viikkoa, kun nämä muksut ovat loppupäästä syntyneet sillain viikon 38 tienoilla. Katsellaan ja odotellaan, ei paljon muutakaan voi.

Lunta tuprutti aika tavalla eilen, naapuri kävi traktorilla tekemässä lumityöt. Onhan se äärettömän suuri helpostus että ne tekee, no ei toki hyvää hyvyyttään, vaan ihan euroilla homma kuitataan. Mutta sunnuntaiaamuna klo 6.20....ei vissiin naapuria nukuttanut, minua kylläkin siinä vaiheessa. Pakkasta mittarissa -10, eikä enää myrskyäkään, vallan oiva ulkoilukelikin siis.

Äitini palaa tänään Kuubasta, hieman eri ilmasto vastassa. No kuulemma eilen sielläkin oli myrskyä ja kylmää, tuskin lunta ja pakkasta kuitenkaan. Tuliaisia odotellessa  :)


4 kommenttia:

 1. Niin se aika rientää, ties vaikka yhtäaikaa synnytettäis! VAS:issako toivoisit vauvan syntyvän? See you there :) (kunhan ei mene viikonlopulle...) Kyllä painaa ylhäällä täälläkin - ja alhaalla. En mä ymmärrä että miten se molemmissa voi painaa ja vielä yhtäaikaa, mutta niin vaan tekee. Giant baby ehkä mulla, tosin ei mitään kokoarviota tehty (ultrissa sanottu vaan että normikokoinen) näillä isoilla viikoilla. Mulla oli eilen energiapäivä, aina ei ole...

  VastaaPoista
 2. Ai säkin synnytät Vas:ssa, no siellä on tarkoitus, jos synnytän oikeeseen aikaan ja arkena :) Nyt neuvolaan katsomaan kuinka paljon maha on kasvanut, tuntuu ainakin että paljon. Mä en oel koskaan mitään pieniä vauvoja synnyttänytkään :) Koska sulla olikaan se la? Mulla on 9.5, mutta veikkaan että vapun tietämillä tapahtuu.

  VastaaPoista
 3. Mulla on la 26.4. noin niinkuin virallisesti, mutta se meni jo jonkun ultran mukaan aikaisemmaks muttei muutettu papereihin ja sitten vielä mun hemoglobiinin takia tiedän että synnytän ennen, jos kestän tajuissani niin viikkoa ennen, muuten ehkä jo rv 38 :) Tai sitten jos tää on tyttö niin synnytän vasta toukokuulla :D

  VastaaPoista
 4. Vitsi, ois kiva tutustua suhun, kun meillä tuntuu olevan paljon yhteistä :)

  VastaaPoista