torstai 9. huhtikuuta 2015

Aurinkoa!

Vähänkö ihanaa......mä herään niin henkiin auringon myötä. Aurinko porottaa ja mittarissa yli 10 astetta, ihanaa. Oltiin pikkupoikien kanssa koko aamupäivä ulkona. Tutkittiin muurahaisia (ei murkkuja....kun meillä on ärrävikaisia.....), löytyi tuhatjalkainen, ainakin 4 vuotiaan mielestä. Ja mitä lie. Lunta löytyy enää muutama läntti pihassa ja luulenpa, että tämä päivä sulattaa nekin. Ja ei enää takatalvea....eihän?!

Eilen oli se myrsky ja kyllä taas puita kaatui. Täytyi keksiä uusia reittejä niin tavisautoilijoiden kuin koulubussinkin, kun oli puita kaatunut teiden poikki. Yhdellä reissulla pääsivät koululaiset raivaushommiin, että pääsivät jatkamaan matkaa.
Jännä juttu oli, että tuossa naapurin kohdalla kaatui puu sähkölinjoille ja löi niin kipinää, että puu syttyi palamaan. Tuli paloautot ja kaikki. Itse vain kuulin tarinaa....kun olin töissä, muutenhan olisitte saaneet kuvan tapahtuneesta.

Ihanaa on myös, että saa pyykit ulos kuivumaan, ei ole montaa parempaa tuoksua kuin ulkona ekoja kertoja kuivatun pyykin tuoksu. Ihanaa.

Eipä mulla muuta: Ihanaa  :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti