perjantai 17. huhtikuuta 2015

Perheenlisäystä

No juu, nelijalkaisilla tietysti. Kissa sai vihdoin pentuja, on se ollut jo melkein kolme viikkoa vallan sisällä ja ajateltu, että syntyy hetkenä minä hyvänsä. Tuli jo tunne, että onkin muuten vaan lihonut valtavasti. No eilen päivällä oli syntymän ihmeen aika ja syntyi viisi potraa pentua. Yksi musta, yksi kolmivärinen ja kolme keltaista. Ihania tietysti. Kuvia saatte myöhemmin.

Tiistaina aloitin jännittyneenä uudessa työpaikassa, jossa olen elokuun loppuun saakka. Ihana paikka, viihdyn todella hyvin ja mikä tärkeää, työkaverit ovat todella ihania. mutta kuinka jännittikään mennä. Nyt olen kolmevuoroa jo tehnyt, tai yrittänyt tehdä   :)  Opetella uusia tapoja, uusia paikkoja, uusien ihmisten nimiä ja kovalevy on taas aika täynnä. No nyt on vapaa viikonloppu ja maanantaina taas.

Tänään sain ylimääräisiä sydämentykytyksiä, kun ensin tuli vitosen (poika pian 9v) opettajalta kuva ja perään puhelu. Pojan nenä ihan turvoksissa ja sininen, kyllä pelästyin. Oli saanut mailasta lujaa naamaansa. No opettaja lähti pojan kanssa päivystykseen ja minä kotona pikkupoikien kanssa odottelin tietoa. Ei ollut onneksi nenä murtunut, mutta hurjan näköinen on. Kaikkea sitä. Vähän meillä kuitenkin on sattunut....kop kop.

Hektinen viikko huipentuu tänä iltana ihan omaan aikaan, saan istua kolmeksi tunniksi kampaajan tuoliin ja laittaa aivot narikkaan. Tulee niin tarpeeseen.

Mukavaa viikonloppua.

1 kommentti:

  1. Mahtavaa kaikki kivat jutut mutta hurjaa tuo nenä! Kääk, toivottavasti kaikki on hyvin <3

    VastaaPoista