maanantai 13. huhtikuuta 2015

Kevään juhlahumua

Tänään on meidän nelosen 11 vuotis synttärit. Juhlimisajankohtaa tarvii vähän miettiä tässä hektisessä elämässä. Lahjottiin toki heti aamulla. Silloin kun tämä tyttö syntyi, niin oli juuri pääsiäinen tai siis ensimmäinen arki pääsiäisen jälkeen. Tyttö syntyi kolme viikkoa etuajassa ja ajoin itse sairaalaan vesien mentyä. sairaalassa oltiin ihan kauhuissaan, kun ajoin itse  :)
Kuva in vanha, mutta kuvaa tuota tyttöä niin hyvin.


Huomenna on seuraava juhlapäivä, ukkokulta täyttää 40 vuotta  :)  hui, ei ole aikaakaan kun neljäkymppiset tuntuivat miltei vanhoilta tai ainakin keski-ikäisiltä  :)  Itse kun olen nuorempi (8,5 kk), niin pysyy ukkokin nuorekkaana  ;)   Juhlia ollaan harkittu tuonne syksyyn, että pidettäis yhteiset juhlat, mutta saapa nähdä.

Eilen suljin yhden työpaikan oven takanani ja huomenna menen seuraavaan. Vielä kun on tämä keikkatyön mahdollisuus, on mahdollista nähdä ja kokea eri paikkoja sinne syksyyn saakka. Tämä vaihtelun mahdollisuus ja keikkatyön vapaus on niitä plussapuolia, epävarmuus taas menee miinuspuolelle. Mutta nyt on tämä mahdollisuus ja vaikityöhön siirtyessä syksyllä, on sitten taas tilanne toinen.Muutama kuvakin, kun tuli luvattua  :)  Aika useinhan tulee kuvattua tuota kuopusta.....


1 kommentti:

  1. Ihana sankari teillä - ja ihana kuopuskin tietysti! Mukavaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista