keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Tuulee niin, että tukka lähtee päästä....

Heti alkuun, Kupla jos luet vielä mun juttuja, niin tahtoisin lukea vielä sun blogia....kyselee salasanoja ja muuta.....help! Muutamassa muussa aiemmin seuraamassani blogissa oli sama juttu....

Mutta sitten otsikkoon....myrskyvaroitushan vissiin annettiin. Ja kylläpä puhaltaa. Toivottavasti ei kaadu puita ja toivottavasti ei mene sähköt, kun silloin meillä loppuu myös vedentulo ja wc:ssä käyntikin inasen vaikeutuu. Peukut pystyssä, ettei niin käy nyt. Alkaa tämän naisen hermoa kiristää siinä kohtaa tosi nopeasti.

Pääsiäinen oli ja meni....minullakin oli neljä päivää vapaata, ruhtinaallista. Meni kyllä ihan laiskotteluksi, totaalisesti. Maanantaina sentään siivottiin pihaa ja laitettiin trampoliini hyppykuntoon. Ja on siinä sitten taas hypittykin.

Tämän postauksen otsikko olisi voinut olla myös työilmapiiri. Työilmapiiri vaikuttaa niin hirvittävän paljon. Nykyisessä keikkapaikassani on surkea työilmapiiri ja vain muutaman työkaverin kanssa kiva tehdä töitä. En kertakaikkiaan tajua....itse olen ystävällinen ja reipas ja iloinen  (huvitti tai ei....), avulias yms. Ja toiset kohtelevat silti niin ikävästi, eivät puhu välttämättä mitään tai tervehdi kun mennään töihin. Piti olla tuossa paikkaa pidempään, mutta en kertakaikkiaan pysty....jos joka kerta töihin mennessään tarvii olla ahdistunut. Neljä työpäivää enää tuolla ja sitten vaihdan paikkaa. Muuten olisin tykännyt olla, mutta niin iso merkitys minulle ainakin on työkavereilla ja työilmapiirillä.
Tai sitten olen vaan herkkänahkainen....mene ja tiedä.  Ja tämä on vain minun mielipide. No ensi viikolla uudessa paikkaa en usko, että asiat voi olla ainakaan huonommin.

Kuvia ei edelleenkään ole, unohdan vaan...

Mutta hei, aurinko paistaa!


4 kommenttia:

  1. Kupla on vain muuttanut :) http://puhettajakuplia.blogspot.fi/ Muutama muukin on vaihtanut vain bloginsa uuteen osoitteeseen ;)

    VastaaPoista
  2. Moi, hyvä kun löysit! Mä alan kans innolla lukeen sun juttusias , kyll on kaivattukin meinaan! Ai se mun vanha osoite kysyy salasanoja? Mä mielestäni poistin sen vallan :D No kato mä en osannut sitäkään siis kunnolla, kato kun siihen tuli joku pöpö (virus) ja lakkas pelittämästä niin piti vaihtaa koko hitsin osoite!

    VastaaPoista
  3. Ja siis, juu niin puhaltaa tälläkin kylällä! :D

    VastaaPoista