sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Talven touhuja

Vihdoin kun kovat pakkaset väistyivät, niin onkin pari päivää ollut ihan loistavat ulkoilukelit. Lunta on kovin vähän, joten hiihtokelejä vielä odotellaan, mutta luistelemaan pääsee jo hyvin.
Itse olen harmittavan laiska sunnuntaiaamuisin, mutta tänään porukka kiskoi minut aamusta liikkeelle ja luistelukentälle, jonne sitten suuntasimme kaikki paitsi kaksi vanhinta.
Kutonen ja seiska eivät vielä osaa luistella, mutta luistimet jalassa tänäänkin harjoittelivat pystyssä pysymistä ja pientä liikkumista.


Tämä poikanen luuli olevansa heti mestari jäällä, mutta kun ei sitten taito ja toive kohdanneetkaan, niin pätti ettei luistelu olekaan häntä varten, eikä enää noussut terien päälle. No uusi yritys huomenna. Kypärä oli toki kiva juttu ja se on pysynyt päässä koko päivän - sisälläkin.


  Onneksi oli laidat, mutta toki välillä uskalsi irrottaakin....harjoitusta kerta toisensa jälkeen, niin kyllä se siitä     lähtee.
                                                                   Yritetään yhdessä  <3

                           Isot tytöt tuunasivat huonettaan ja tuli sieltäkin sitten nappastua pari kuvaa.


                          Ja isojen tyttöjen huoneissa on pari nelijalkaista asukkia, tässä niistä toinen:Mukavaa tammikuun viimeistä viikkoa!
1 kommentti:

  1. Meillä on vähän sama juttu, että en meinaa itseäni saada sunnuntai aamuisin tekemään mitään... ;) On ihanaa rauhassa heräillä ja touhuta sitten, kun selviää. Mutta meillä kans tänään ulkoiltiin koko porukan voimin, kun oli niin upee keli. Kaksi lapsista ei saa luistimia jalkoihinsa ainakaan vielä laittaa, joten me suunnattiin pulkkamäkeen ja osa roudas maalin tuohon tien päähän ja pelas siinä sählyä. Pääasia oli, että kaikilla oli kivaa ja saatiin nauttia ihanasta ilmasta!! :)

    VastaaPoista