tiistai 11. helmikuuta 2014

Nyt mulla on se!!

Nimittäin ompelukone!!
Tuli ostettua ihan yllättäen, kiitos blogikirjoittelun! Eräs tarkkaavainen lukijani otti yhteyttä ja kertoi, että voisi myydä koneensa edullisesti. Tarjoukseen oli pakko tarttua ja nyt minulla on kone. Eilen sen hain. Tästä alkaa taas uuden oppiminen.

No minä vasta eilen luin käyttöohjeita ja tein asian suhteen ajatustyötä, niin yläkerrassa kone surisi jo kilometritolkulla, kun tyttäret aloittivat ompelun. Eivätkä lukeneet ohjekirjoja ja syntyi jo monta kassia vanhoista lakanoista  :)  Toiset miettii ja suunnittelee ja toiset tekee....

Nyt kyllä tarttisi jonkun aloittelijn ompelukurssin, mutta eihän sellaista nyt ole tähän hätään tarjolla. kenties syksyllä voisi katsoa kansalaisopiston tarjontaa, ellen sitten ole jo ihan pro  ;) silloin.

Kaikkea sitä ja ajatelkaahan, että tätäkään ei olisi tapahtunut, ellen olisi sitä tähän blogiin kirjoittanut. Kaikki on mahdollista siis. Ja joskus mietin, että lukeeko jorinoitani kukaan.
Mutta ei pelkoa, ei tästä tule käsityöblogia.....ehkä joskus jotain saavutuksiani  voin kuvata. Muutenkin pitäisi ottaa enempi valokuvia, mutta ei vaan huomaa.

Olin eilen verikokeissa...ja ei voi aina parjata kunnallista terveydenhuolto. Menin asenteella, että istun siellä ikuisuuden, mutta kuinka ollakaan kaikki kesti 25 minsaa. Nopeaa ja tehokasta. Ja tuloksia tuli tekstiviestillä puhelimeen, nykyaikaa. Mutta ei siinä viestissä toki lukenut, onko arvot ok vaiko eivät. No siinä auttoi sitten netti. pääasiassa kaikki oli kai kunnossa.

Tänään saakin ottaa rauhallisesti aamupäivän, mutta sitten iltapäivän puolella se ajelu taas alkaa. Pitää hakea nelonen koulun tiedekerhosta. Sitten pitää kuskata vitonen sählykouluun ja nelonen soittotunnille. Pitäisi hakea nelosen silmälasit liikkeestä ja käydä viemässä kirpputoripöytään tavaraa ja muistaa ostaa kaneille ruokaa. Eli aika rauhallista kuitenkin. Jospa vielä illalla pääsisi saunaankin. Niin sittenhän se päivä olisi jälleen paketissa.

Kurkkukipua ja nenän tukkoisuutta porukka hieman täällä valitellut, mutta eiköhän se siihen jää. Meille ei nuo flunssat oikein iske päälle - onneksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti