lauantai 8. helmikuuta 2014

Siivouspäivä

Tuntui taas kuin pommi olisi räjähtänyt tässä huushollissa. Joten ei muutakuin hommiin, siivottavaa riitti ja riittää. Ärsyttää niin paljon kun joka paikka roikkuu tavaraa.

Meinasin jo luovuttaa koko homman, kun kuopus vaan itki ja itki ja siivouksesta ei meinannut tulla mitään, kun isäntäkin oli autonhuoltohommissa ja pikkumiehelle ei sisarukset kelvanneet. No onneksi jätkän pätkä nukahti ja minä sain jatkaa hommia. Nyt on ainakin vähän siistimpää.....

Päätin kerralla vaihtaa kaikille kymmenelle hengelle petivaatteet, sen jälkeen tietää vaihtaneensa. Ja kun niitä alkaa pesemään, niin kyllä siinä viikko menee, kun on muutakin pyykkiä. Nyt on pyykkikasa lattiasta kattoon, kun on kaikki siellä kasassa. Sitä sitten setvimään.....huomenna. Onneksi isommat osaa jo itse laittaa uudet petivaatteet, paitsi tuo esikoispoika, joka ei oikein osaa tai halua tai jotakin siltä väliltä.

Tänään vein taas kirpputorille tavaraa ja tuntuu, että yhtään ei ollut pöydästä huvennut, mutta olihan se, tilitin pöydän, niin kassalta sain 199 euroa! Oikein alaleuka meinasi loksahtaa. No osa oli sitten lasten omia tavaroita, joita olivat antaneet myyntiin, niin kotona oli sitten vuorossa yleinen rahanjako  :)

Nyt alkoikin, kuinka ollakaan, laiskottaa, kun lysähti tähän koneen ääreen....ei muutakuin ylös ja hommiin  :)

Kuva


1 kommentti:

  1. :) onhan se aina oma urakkansa tuo lakananvaihto,teki sen sitten erissä useampana päivänä tai kerralla yhen päivän aikana..Meillä tytöt tahtovat vaihella varmaan kerran viikossa niitä,joten pyykinpesu on siis loputon suo...Eikä suinkaan se pyykin määrä oo vähenemässä,päin vastoin,kasvaa kun lapsetkin kasvaa... tsemppiä!

    VastaaPoista