tiistai 4. helmikuuta 2014

Plussalla

....ei raskaustesti, eikä tili, vaan mittari ulkona. No olipa kökköinen otsikko, mutta en nyt  muutakaan keksinyt.

Uusi liesi on nyt hankittu  ja paikalleen asennettu, ja todellakin vaihdoin merkkiä. Edellisen lieden maahantuojalle kun valitin räjähdyksestä, niin he sanoivat, että voivat myydö uuden lasin uunin luukkuun omakustannehintaan 89 euroa. Sanoin, kiitos ei, vaihdan merkkiä ja näin tein.

Itse olen varmaan tullut vanhaksi, kävin lääkärissä ja lääkäri määräsi verenpainelääkityksen. Siinä sitten keskustelen ihmisten kanssa sairauksista ja lääkkeistä. Niin se vaan vanhuus hiipii hiljaa, mutta varmasti.

Raha on kyllä hubaa tällaisessa suurperheessä....no ei noihin lääkkeisiin paljoa mennyt, nehän on melkein ilmaisia. Mutta kun hajoaa noita kodinkoneita, lasten harrastukset, bensa, kun kuskataan harrastuksiin, ruoka jne jne. Tänään oli nelosen silmälääkäri ja se käynti maksoi 100 euroa!!! Apua!  Maksoiko joku markka-aikaan silmälääkäristä noin 600 mk?? Tuskinpa. Ja sitten piti vahvuuksia muutella, niin linssit vaihtoon ja taas euron kuvat vaan vilisteli silmissä....huoh.
Mutta moni muu asia laittaa miettimään myös, tyttö meni kaverinsa kanssa Tampereelle, noin 60 kilsaa matkaa, ja matka yhteen suuntaan 10 euroa. maksettiinko me todella bussilla kulkemisesta muutama vuosi sitten  60 markkaa??? Tuskinpa sitäkään....mutta nutpä maksetaan kaikesta paljon, mukisematta, kun ei muutakaan voi.

Että semmoista, oliko synkkä postaus? Tänään on ollut synkkä päivä. Onko huomenna parempi?!
1 kommentti:

  1. samaa se minä monesti mietin,miten kaikki,ihan kaikki kallistui 6 kertaa kalliimmaksi ku siirryttiin euroon.muutakaan ei voida :( en tasan tarkkaan olis markka-aikana ollut valmis silmälaseistani maksamaan 4200 markkaa!

    VastaaPoista