perjantai 7. helmikuuta 2014

Oletko ajoissa vai myöhässä?

Minua inasen ärsyttää myöhästelevät ihmiset. Äitini esimerkiksi on aina myöhässä. Minä itse en ole koskaan myöhässä, yleensä olen aina hyvissä ajoin, aikaisessa. Mieheni taas on aina aikaisessa, liikaakin.
Tänä aamuna kuitenkin olin kerhosta minuutin myöhässä, vaikka ei kai siellä kellokorttia ole. Mutta huono omatunto siitä tulee ja tuli. Kamala selittely heti.

Ja tänäänkin se melkein  myöhästyminen johtui siitä, että esikoinen oli aamulla kotona ja hänen kanssaan seurustelin. Poika on ollut tämän viikon työharjoittelussa isänsä työpaikalla ja sai tunnit jo täyteen eilen. Niin oli tänään sitten ansaittu vapaapäivä. Ja sitten auton lasitkin oli jäässä ja luulin ettei ole.....

No kun aamulla olin melkein myöhssä, niin hakiessakin olin melkein myöhässä eli jäi "päälle". Toivottavasti ei tullut tavaksi  :)  kaikkea sitä ihminen murehtii, kun ei edes myöhästynyt vaan vain melkein.

Nyt on päiväkahvin aika, poika kävi kauppa-autolla ja toi mammalle Runebergin tortun kahvin kanssa. Että se dieetti sitten vaikka maanantaina.....

Mukavaa viikonloppua!


2 kommenttia:

  1. Joo, mä oon AINA (melkein aina siis) etuajassa tai ajoissa. Hyvin harvoin myöhässä, ja nekin johtuu jostain muista (seliseli) eli vaikka joku tientuke ja pitää kiertää pidemmältä tms. Neuvolassa aina ne mua katteli että apua oliko sulla jo nyt aika kun mä istuin siellä kolme varttia ennen kuin piti. Mää aina vaan hymyilin että ei, kun varauduin oahimpaan ja pahinta ei tapahtunut :D Sitten muksuillakin kiva leikkiä vähän erilaisilla leluilla ja tai äiteen lukea lehtiä hetki ihan rauhassa!

    Kaikesta määkin laiskuusaikaa itelleni revin....

    VastaaPoista
  2. määki oon aina ajoissa joka paikassa...joten samassa veneessä ollaan :)
    Miia ja Kupla <3 :P

    VastaaPoista